A keresőoptimalizálást alapvetően három főbb területre lehet elkülöníteni. Ezek az On-Page SEO, az Off-Page SEO és a technikai szempontú optimalizálás. Mindezek közül az On-Page SEO az, amely a keresőmotor ellenőrző vizsgálata során leginkább meghatározza az oldal besorolását.

havidíjas keresőoptimalizálás

Mit értünk az On-Page SEO kifejezés alatt?

havidíjas keresőoptimalizálás

Az On-Page SEO a weboldal tartalmának és felépítésének optimalizálására koncentrál. Ez gyakorlatilag az oldalon megjelenő szövegek (címek, headingek, meta leírások, bekezdések), képek, URL-ek egészére vonatkozik. Az optimalizálás szempontjából figyelni kell a kulcsszó beépítésének szabályaira, a képek elnevezésére, az URL-ek tisztasága, stb.

On-Page SEO kapcsolatfelvétel

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Ingyenes konzultáció

Tovább

Ajánlatkérés

Tovább

On-Page SEO versus Off-Page SEO

Tipikus off-page SEO tényezőt jelentenek a külső linkek, melyek a weboldaladra mutatnak más weboldalakról. Minél több és jobb minőségű weboldalon jelennek meg linkek a weboldaladra, annál jobb helyezést lehet elérni a Google találati oldalain. Az off-page SEO azonban nem merül ki a linkekben, ide tartoznak tulajdonképpen a külső reakciók a weboldaladra. Ahhoz, hogy ezek jók legyenek, egy kiváló “termékkel” kell előállnod, nem csak “egy újabbal” a piacon. Az Off-Page SEO részei közé sorolhatóak: a linképítés, közösségi média, kommentek, hírlevél, értékelések, vizuális eszközök (pl. videók), tartalmak megosztása stb.

Az on-page SEO meghatározza azt is, hogy mennyi plusz forgalmat tud szerezni egy weboldal az Off-Page SEO-val, többek közt ezért is megéri nagy figyelmet szentelni az On-Page SEO elemeknek.

Miért fontos az On-Page SEO?

Mikor létrehozunk egy weboldalt, a Google beindexeli azt különféle fejlett algoritmusok alapján „beindexeli azt”. Ezalatt azt értjük, hogy egyes kifejezésekre a kereső releváns tartalomnak minősíti az adott webhelyet. Ezután a tartalom és az oldalon végrehajtott optimalizálás alapján sorolja be az organikus találati listára. Ezen a listán jó helyre kerülni On-Page SEO nélkül akár évekbe is telhet. A tapasztalat alapján a legjobb eredményeket viszonylag rövid idő alatt a havidíjas keresőoptimalizálással lehet elérni. Természetesen ez sem megy egyik napról a másikra, de a SEO tartós, permanens növekedést tud hozni egy weboldal forgalmát tekintve.

Miben segít a havidíjas keresőoptimalizálás?

A havidíjas keresőoptimalizálás egy kifejezetten népszerű szolgáltatás, amely a SEO minden területére kiterjedő elemzéseket, tervezést és kivitelezést magába foglal. Ehhez a szolgáltatást nyújtó SEO ügynökségek a Google különböző szoftvereit használják, melyek vizsgálják a weboldal különböző aloldalainak helyezését bizonyos megadott kulcsszavakra. Ez nagy segítséget tud nyújtani, mert az eredmények megmutatják, hogy az oldal azokra a kifejezésekre jelenik-e meg a találati listáján, amik a webhely szempontjából relevánsnak számítanak. A kattintási arány és a visszafordulási arány adatai alapján szintén információt kapunk arról, hogy számunkra kedvezően sorolta-e be a kereső a weboldalunkat.

seo onpage 3

Az előbbi adatok felmérése alapján kezdődhetnek csak meg a havidíjas keresőoptimalizálás részfolyamatai, vagyis az elemzés, tervezés, javaslat készítés és kivitelezés SEO a különböző területein.

A SEO vizsgálat részeit képezik a technikai és tartalmi SEO elemzés, illetve a linkprofil elemzése. A havidíjas keresőoptimalizálás azonban sokkal többet takar az egyszerű vizsgálati folyamatoknál.

Mi mindent nyújthat tehát a havidíjas keresőoptimalizálás?

  • Kulcsszókutatás
  • Kulcsszótervezés
  • Weboldal tartalmának optimalizálása
  • On-Page SEO
  • Google indexelés
  • SEO helyezés folyamatos ellenőrzése (stb.)

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!
SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálással ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Tovább

A branding szerepe a havidíjas keresőoptimalizálásban

A keresőoptimalizálás folyamatában sokszor fontos tényező lehet a branding, vagyis a márkaépítés célja. Egyes ügyfelek ugyanis kifejezetten ilyen marketinges szándékkal keresik fel a SEO szolgáltatókat, akik ennek fényében az ügyfél vállalkozásának arculatát és alapvető irányelveit figyelembe veszik a kulcsszó beépítés, hivatkozások beszúrása és az optimalizált tartalmak kialakítása folyamán.

A havidíjas keresőoptimalizáló ügynökségek előnyei

seo onpage 4

A SEO ügynökségek hatalmas segítséget tudnak nyújtani egy weboldal fellendítésében. Ez többek közt a sokoldalú nemzetközi tapasztalatuknak köszönhető, hogy globális szinten pontosan fel tudják mérni az piaci igényeket. Sok év alatt kialakított hatékony módszereikkel gyorsan fel tudják térképezni egy adott ország piacát, illetve annak működését és kulturális jellemzőit. Mindez rendkívül nagy hasznot jelent, hisz átfogó képet tudnak adni, hogyan tudna egy weblap egyedi és célzott módon eleget tenni a piaci igényeknek, ahonnan egyenes út vezet a forgalom növekedéséhez.

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu
Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás kapcsolatfelvétel

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Konzultáció
Ajánlatkérés