A keresőoptimalizálás nem egyszerű és nem is rövidtávú feladat. Sokrétű kutatást és precíz munkálatokat igényel. Sok weboldal tulajdonos beleesik abba a hibába, hogy nem szentel elég figyelmet az oldala megfelelő optimalizálásának, csak a felszínes munkálatokat végzi el. De ez hosszútávon nem lesz elegendő a forgalom növeléséhez és a befektetett munka nem lesz kifizetődő. Hová érdemes tehát fordulni? A Printosh Advertising és az általa működtetett SEO-AUDIT•HU csapatának profi, tapasztalt szakemberek dolgoznak. Legfőbb célunk az ügyfelek weboldalainak fellendítése és az ebből származó profit növelése. A SEO ügynökség részfolyamatokra bontja, és aprólékosan megtervezi a keresőoptimalizálási folyamatot, aminek eredményeképp profi honlap születik meg.

havidíjas keresőoptimalizálás

Mit biztosít a SEO ügynökség az ügyfél számára?

seo ugynokseg 2

A SEO ügynökség szolgáltatásai közé nem csupán a weboldalon történő SEO elemzés, és az ezzel kapcsolatos tanácsadás tartozik, ahogy azt sokan tévesen gondolják. Ha az ügyfélnek igénye van rá, akkor a „havidíjas keresőoptimalizálás” nevű SEO szolgáltatás keretében a SEO ügynökség átvállalja a munkafolyamatot és megmutatja az ügyfélnek, hogy néz ki a keresőoptimalizálás a gyakorlatban. A csapatunk több területre tagolódik, ahol a szakemberek magának a keresőoptimalizálás munkafolyamatának gyakorlati részeit végzik el. Vagyis egy projekten sok, különböző szakterületen tevékenykedő ember dolgozik (pl.: kulcsszótervező, szövegíró, SEO szakember, webdesigner stb.), a kezdeti anyag sok szűrőn megy keresztül, így a végső változat garantáltan minőségi és megbízható lesz.

SEO ügynökség kapcsolatfelvétel

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Ingyenes konzultáció

Tovább

Ajánlatkérés

Tovább

A havidíjas keresőoptimalizálás lépései

SEO ügynökségünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás, ami 3 főbb területre osztható:

Már meglévő weboldalak felmérése a technikai SEO audit segítségével

Az audit segítségével a SEO ügynökségünk szakemberei elemezni tudják az oldal technikai működését és ki tudjuk szűrni az esetleges technikai hibákat (pl.: helytelen domain, duplikált tartalom stb.). Ezáltal kapunk információt arról is, hogy a Google megfelelően érzékeli-e, kedvezően rangsorolja-e a weboldalt. Más szóval megállapíthatjuk, hogy az oldalunk keresőbarát-e. A SEO audit eredményei alapján tisztább képet kapunk arról, hogy a weboldalunk hogyan tudna a lehető legjobban szerepelni a kereső organikus listáján.

seo ugynokseg 4

Milyen kompetenciákkal rendelkezzen egy SEO ügynökség?

A Printosh Advertising mint SEO ügynökség rendelkezik az említett kompetenciákkal és számos referenciát tud felsorolni, így az ügyfelek láthatják, hogy jól megalapozott vállalkozás dolgoznak és bátran felvehetjük velük kapcsolatot.

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!
SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálás ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Tovább

SEO ügynökség választása – Milyen szempontok alapján?

seo ugynokseg 5

Először is böngésszük át alaposan a SEO ügynökség weboldalát. Fontos, hogy találjuk adatokat a weboldalon arra vonatkozóan, hogy kikkel szerződünk. Legyen ez személynév, helyrajzi cím, adószám stb. Ha ilyen adatok nincsenek feltüntetve az oldalon, akkor legjobb tovább állni és másik SEO ügynökség után keresni, hisz az adatok hiánya joggal válthat ki belőlünk bizalmatlanságot, hogy esetleg nem teljesen tiszta vállalkozással van dolgunk. Fontos továbbá, hogy az ügynökség világosan és részletesen elmagyarázza a weboldalon, milyen szolgáltatásokat tud nyújtani, mi minden tartozik abba bele, és hogy a munkafolyamat milyen eredményeket vagy kockázatokat vonhat maga után. A havidíjas SEO ugyanis jelentős fejlődést tud hozni egy weboldalnak, de nem teljesen kockázatmentes, főleg a linképítés terén.

Benne van a pakliban, hogy esetleg megbüntetik az oldalt valamilyen tevékenységből kifolyólag, amit még a keresőoptimalizálás ügynökség sem tud kiküszöbölni. Ezt a kockázatot mindkét szerződő félnek vállalnia kell. Ha egy adott ügynökség ilyen kockázatokról egyáltalán nem beszél, azzal megvezetheti az ügyfelet és takargatja a teljes igazságot. Mindig olyan vállalkozást szabad csak választani, akik nem csak a cukormázas oldalát mutogatják a dolgoknak, hisz semmi nem kockázatmentes. Szintén ide tartozik, mikor egy ügynökség túlságosan kecsegtető ígéretekkel áll elő, mint például azonnali magasabb pozíció a Google találati listán. Az ilyen és hasonló ígérgetések csak arra szolgálnak, hogy magukhoz édesgessék az ügyfelet, aki persze befekteti a pénzt a vágyott sikerbe. Aztán persze csalódnia kell majd, amikor a dolgok nem pont úgy alakulnak, ahogyan hitegették őt. Tehát ha úgy érezzük, hogy valami „túl szép, hogy igaz legyen”, akkor higgyünk a megérzésünknek, és nézzünk meg más ajánlatokat is.

seo ugynokseg 6

Árazás, ütemezés

seo ugynokseg 7

Természetesen fontosak az anyagi kérdések, hisz sok vállalat nincs abban a helyzetben, hogy nagy kiadásokat tudjon szánni a SEO-ra. De semmiképp se az alapján válasszunk ügynökséget, hogy melyik végzi el a keresőoptimalizálást a legalacsonyabb áron! Ha találtunk egy ügynökséget, amely elnyerte a bizalmunkat, akkor sokkal kifizetődőbb egy megbízható, alapos munkát végző cég kezébe tenni a weboldalunkat, akikkel várhatóan hosszabb távú együttműködésre számíthatunk, jól működik a kommunikáció és hatékonyan tudunk ütemezni. A SEO ügynökségünk csapata mindent megtesz, hogy fenntartsa az ügyfél és szolgáltató közti bizalmat és jó viszonyt, ami mindig nagyban elősegíti a fellendülést és a befektetett pénz idővel meg fog térülni.

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu
Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést Printosh módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu

SEO ügynökség érdekli?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Minden beérkezett érdeklődés kiemelten fontos számunkra, ezért a lehető legrövidebb idő alatt reagálni fogunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Konzultáció
Ajánlatkérés