A digitális transzformáció és a megváltozott élethelyzet következtében az online térben való sikeresség kulcsfontosságú tényezővé vált a mai vállalkozások életében. Sikeresnek lenni és forgalmat növelni azonban nem csak fizetett hirdetésekkel lehet, hanem elsősorban keresőoptimalizálással. Csapatunk weboldal elemzéssel és Google helyezésvizsgálat támogatja a velünk kapcsolatba lépő vállalkozások fellendítését!

Mit érdemes tudnom a SEO audit kapcsán?

Az ingyenes weboldal elemzés során a Website Auditor segítségével kivizsgáljuk az ügyfél weboldalát, ahol az enyhébb és súlyosabb hibákra hívjuk fel az ügyfél figyelmét. A SEO audit az alábbi pontokra fókuszál:

Indexelés és feltérképezés
Átirányítások
Kódolás és technikai tényezők
Webcímek, hivatkozások (URL)
Képek
On-Page

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!
SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálással ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Tovább

Google helyezésvizsgálat
– Mi a pontos folyamat?

  • Először is meghatározásra kerül 15-20 olyan kulcskifejezés, amely az ügyfél számára összefoglalja a tevékenységét a piacon, és releváns pozíciókban szeretne rájuk megjelenni hirdetés nélkül.
  • Ezek után szoftveres segítségre van szükség, amely megmutatja, hogy milyen értékekkel szerepel a website mely weboldala az adott kifejezésekre. Részletes és hosszú beszámoló, de pontosan megmutatja, hogy jelenleg hol állunk az online ’rangsorban’.
  • Emellett azt is látni fogjuk, hogy jelenleg a vállalat mely kifejezésekre jelenik meg vagy ér el pozíciókat. Nyilván ezek az organikus találatok, nem a hirdetési megjelenések. Ezeket összehasonlítva a vállalat által fontosnak ítélt kulcskifejezésekkel, szintén fontos iránymutatásokat kapunk a jövőre nézve.

Ha igénybe vesszük a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatást, a SEO ügynökég szakemberei elvégzik ezt a folyamatot és profi szerverekkel dolgozva a lehető legpontosabb kulcsszólistát állítják össze az ügyfeleknek, ami biztos alapja a hosszútávú fellendülésnek.

Konzultáció

Ha igénybe vesszük a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatást, a SEO ügynökég szakemberei elvégzik ezt a folyamatot és profi szerverekkel dolgozva a lehető legpontosabb kulcsszólistát állítják össze az ügyfeleknek, ami biztos alapja a hosszútávú fellendülésnek.

Milyen hasznot jelent számomra a SEO audit és konzultáció?

Nyilvánvalóan mivel ingyenes SEO szolgáltatás az audit és a helyezésvizsgálat, ezért semmilyen anyagi kiadással nem jár egy vállalkozás számára. Ezzel szemben viszont olyan hasznos információk birtokába juthat, amellyel egész online megjelenését még sikeresebbé teheti. Például webáruházak esetén kifejezetten fontos lehet, hiszen konkrétan a termékek online eladásából származik a bevétel. A hibák javításával jobb helyezések, több forgalom, több vevő érhető el. Ezzel a lehetőséggel betekintést szeretnénk nyújtani mind a start-upoknak, mind a KVV szektornak a keresőoptimalizálás világába, amely az egyik legfontosabb marketing ágazat lett, és a jövőre nézve elhanyagolhatatlan erőforrás.

Hogyan tovább a konzultáció után?

Alapvetően két irányba mehet tovább az együttműködési folyamat: vagy eseti megbízásról van szó, vagy pedig hosszabb együttműködésről, amelyet havidíjas SEO szolgáltatás keretein belül folytathatunk.

Eseti megbízás:

A SEO audit során súlyos technikai hibák is a felszínre kerülhetnek, ezek pedig azonnali orvoslásra szorulnak. Ezeket a hibákat szoktuk eseti megbízások keretein belül megoldani. Készítünk egy előre eltervezett ütemezést, amelyet az ügyféllel való egyeztetés keretein belül fixálunk.

Ingyenes konzultáció

Havidíjas SEO szolgáltatás:

Ebben az esetben már nem csak technikai, hanem tartalmi és szerkezeti átalakításokat is végzünk a weboldalon. Fontos, hogy a kutatott kulcskifejezésekre minél jobb pozíciókat szerezzünk, így ennek megfelelően végzünk kutatásokat és versenytárselemzéseket. Alapvetően itt egy hosszabb távú együttműködésről van szó, így érdemes jobban belelátnunk a SEO folyamatokba. A havidíjas SEO szolgáltatás keretein belül havi szinten napokat delegálunk az adott projekthez, amikor az összes szükséges szakember az adott projekten dolgozik. A munka gyorsabb, hatékonyabb, a határidők pedig precízen tarthatók.

Havidíjas Google keresőoptimalizálás csomagok

icon csomag 1

Szintentartó csomag

Ebben az esetben a már meglévő pozíciók és helyezési eredmények megtartásáról van szó. Ez nagyjából havi 2 delegált munkanapot jelent (+munkaróák, ha tervezés és kutatás is szükséges).

Ajánlatkérés
icon csomag 2

Helyezésjavító csomag

Ez a csomag leginkább azok számára jó megoldás, akiknek a weboldala már benne van a Top50-es Google helyezési listában, de nem ér el kattintást érő pozíciókat. Ez havi 3 delegált munkanapot jelent.

Ajánlatkérés
icon csomag 1

Piacszerző csomag

A piacszerző csomag akkor a legjobb választás, ha nulláról kell felépítenünk egy adott site-ot SEO-val együtt, amelynek pályára állítása körülbelül egy/másfél év időtávalata. Ez havi 4-5 nap delegált munkanapot jelent.

Ajánlatkérés

A csomagok alapján is láthatjuk, hogy az eltérő igényekre megpróbáltunk kidolgozni 3 stratégiát, amely lefedi az ügyféligényeket, legalább is aktivitási napok és a munkafolyamatok terén. A csomagok természetesen személyre szabhatók, így biztosítjuk azt, hogy mindenki megtalálja nálunk a számítását.

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést  SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu

Ajánlott bejegyzések