Mindennapjaink kezdenek visszatérni a régi kerékvágásba, azonban egy vállalkozás esetében sosincs olyan, hogy „régi”. Ahogy a nyár sem a pihenés időszaka számunkra, hanem a tervezésé. 2022 nyara pedig az újratervezés időszaka. Ilyenkor új irányokat szabunk meg és új üzleti stratégiákat alakítunk ki. Ehhez azonban tudnunk kell, hol állunk most.

Erre hoztuk el a megoldást számodra: SEO és weboldal audit. Ebből pontosan látni fogod, hogy az online jelenléted hol szorul egy kis foltozgatásra. A csomag keretében a következőket kapod kézhez:

Egy technikai SEO audit, amelynek során kielemezzük:

Emellett pedig egy Google helyezésvizsgálat is a csomag része, amelyben:

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!
SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálással ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Tovább

2022 az újraindítás éve, és még a versenytársak előtt érdemes kihasználni a még élénkülő piacot. A folyamatosan változó körülmények miatt már rég nem az a kérdés, hogy szükséged van-e keresőoptimalizálásra, hanem az, hogy mégis milyenre. Ha pedig rugalmas szolgáltatást keresel, akkor érdemes megnézned a havidíjas SEO szolgáltatásunkat és a hozzá tartozó csomagokat. A lehetőségek végtelenek, a csomagok pedig személyre szabhatók.

printosh sikeres audit

A Printosh üzleti vakcina pedig garantált védelmet nyújt a piaci változások ellen!

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést  SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu

Ajánlott bejegyzések