Ha egy weboldal tulajdonos belevág a keresőoptimalizálásba, az első dolog, ami eszébe jut, a kulcsszókutatás. sokan elkezdenek böngészni, milyen kulcsszótervező programokkal tudnának belevágni a SEO rejtelmeibe. De vannak, akik rögtön egy SEO ügynökség szolgáltatásaihoz fordulnak, és a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás keretében rájuk bízzák a weboldaluk fejlesztését. A következőkben leírjuk, mik azok a pontok, amikre leginkább érdemes odafigyelni, hogy ne rontsuk el az első lépéseket.

Seed keywords – Központi kulcsszavak

Egy SEO ügynökség havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásának is alapköve mindenek előtt a központi kulcsszó megtalálása és kijelölése. A seed keyword mindig az a kulcskifejezés, ami köré egy adott weblap épül. A kiválasztott kifejezésnek témában is meg kell határoznia az oldalt, hisz ennek a tartalom egészéhez viszonyított relevanciája rengeteget számít a Google helyezés vizsgáló besorolásában. A központi kulcsszavak azért is kiemelkedően fontosak, mert a kereső ezeknek a kulcskifejezéseknek alapján azonosítja be és kategorizálja a vállalatunkat különböző szektorokba. Tehát alaposan át kell gondolni, mit választunk központi kulcsszónak, mert ha ezeket nem választjuk ki megfelelően, akkor nem érjük el a célközönségünket, így potenciális vásárlókat veszítünk.

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás

SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálás ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Tovább

A kategóriaoldalak kulcskifejezései

Ez már a fő profil meghatározása után történik. A havidíjas keresőoptimalizálás során minden aloldalnak külön fókusz kulcsszót és „long-tail”-eket, vagyis több tagú kulcskifejezéseket jelölünk ki, amikre aztán felépíthetjük az oldal tartalmát. A kulcsszótervező folyamat során természetesen itt is figyelni kell a pontos meghatározásra. Az egyes aloldalak kulcsszavai már jobban szűkítik a webhely tematikáján belüli területeket. Ezért azok, illetve a melléjük rendelt egyéb kulcskifejezések már nem csak általános keresésekben bukkannak fel, hanem rétegfelhasználókat is vonzanak, tehát célzottan keresések rájuk. Emiatt persze az ilyen kifejezések kisebb keresési adatokat mutatnak, viszont mivel itt már specifikus keresésekről van szó, érdemes hangsúlyt fektetni rájuk, hogy ezek a felhasználók minket találjanak meg elsőként. Ebben a Google Autocomplete és a Google kérdések is a segítségünkre lehetnek, amelyekből kiszűrhetünk még egyéb iránymutató, gyakran használt kulcskifejezéseket is.

Mi segíthet még a kulcsszótervezésben?

Elsősorban érdemes körülnézni az interneten más hasonló témájú weboldalak között, amik a Google organikus találati listáján vetélytársaink lehetnek. Ezek a webhelyek már valahogy azonosították magukat az online térben és sikerült előnyös pozícióba felküzdeniük magukat. Ezért az ilyen oldalak a részletes elemzése segíthet nekünk is, mire fókuszáljunk. Tanulhatunk azokból a vizuális és technikai módszerekből, megoldásokból, amiket ők alkalmaznak és felmérhetjük, mit tudnánk javítani a saját oldalunkon.

Ha igénybe vesszük a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatást, a SEO ügynökég szakemberei elvégzik ezt a folyamatot és profi szerverekkel dolgozva a lehető legpontosabb kulcsszólistát állítják össze az ügyfeleknek, ami biztos alapja a hosszútávú fellendülésnek.

Konzultáció

Ha igénybe vesszük a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatást, a SEO ügynökég szakemberei elvégzik ezt a folyamatot és profi szerverekkel dolgozva a lehető legpontosabb kulcsszólistát állítják össze az ügyfeleknek, ami biztos alapja a hosszútávú fellendülésnek.

Miért jó a havidíjas keresőoptimalizálás?

Ha a legalaposabb kutatást szeretnénk végezni, hogy megtaláljuk a megfelelő kulcsszavakat, a legjobb megoldás olyan SEO szoftvereket használni, amik kifejezetten kulcsszó generálásban, azok kiegészítésében és a hasonló jelentéstartalommal rendelkező kifejezések megtalálásában segítenek. Ilyen például a Google Adwords vagy a Rank Tracker. Ez utóbbi 32 kulcsszótervező programból képes kiszűrni és egy helyre összegyűjteni az adatokat. A SEO-AUDIT•HU ügynökség a havidíjas keresőoptimalizlás szolgáltatása a lehető legjobb kulcsszótervező szoftverek segítségével végez pontos és precíz analízist, amely rövid időn belül látható eredményeket hoz. A SEO-AUDIT•HU havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatása azonban sokkal többet ad, mint csupán a kulcsszótervezést és az elméleti vizsgálatokat. Ha az ügyfélnek igénye van rá, akkor a havidíjas keresőoptimalizálás keretében a SEO ügynökség átvállalja a munkafolyamat további részeit is. A csapatunk több területre tagolódik, ahol a szakemberek magának a keresőoptimalizálás munkafolyamatának gyakorlati részeit végzik el. Vagyis egy projekten sok, különböző szakterületen tevékenykedő ember dolgozik (pl.: kulcsszótervező, szövegíró, SEO szakember, webdesigner stb.), a kezdeti anyag sok szűrőn megy keresztül, így a végső változat garantáltan minőségi és megbízható lesz.

Díjmentes konzultáció és SEO audit

Lépjen velünk kapcsolatba!
SEO nélkül akár 2-3 évbe is telhet mire láthatóvá válik egy weboldal a Google keresőben.
Havidíjas keresőoptimalizálással ezt az időt a harmadára is lehet csökkenteni!

Tovább

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést  SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu