Mivel minden ügyfél más, minden egyes projekt más kihívásokat tartogat számunkra. A Blue Decor egy stukkók és más kül- illetve beltérben is felhasználható polisztirol alapú díszítőelemek értékesítésével foglalkozik. Több mint 30 éve foglalkoznak ezzel, és saját területükön úttörőnek számítanak a szakmában az egyéni megoldásaikkal. A német piacon is nagyon régóta jelen vannak, azonban a weboldaluk forgalma az utóbbi években folyamatosan visszaesett, az okát pedig nem értették. Ekkor kerestek meg bennünket.

Az auditok során kiderültek a problémák, és ennek megfelelően felállítottunk egy ütemtervet az optimalizálandó oldalak tükrében. Havi sprintekben dolgoztunk, amelynek során a webfeleület is megújult, ötletes infoboxokkal tűzdeltük meg a tartalmat, illetve a keresőoptimalizálás is lezajlott. Mivel fontos volt az ügyfél számára, hogy a meglévő tartalmat használjuk, ezért annak megfelelően dolgoztunk a kulcskifejezésekkel a beépítés során. Az eredmény a következő: on-page optimalizálással több mint 20%-al több e-kereskedelmi tranzakció elérése a német piacon!

Céges weboldal készítés

Manapság a sikeres céges weboldal készítés komplex feladattá nőtte ki magát: webfejlesztők, vizuális tervezők (UX design) munkái, amelynek ma már nélkülözhetetlen eleme a keresőoptimalizálás (SEO) és a konverzióoptimalizálás (CRO).

Tovább

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést  SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu