Az elektromos autók térhódításával a nyilvános töltőállomások mellé megnőtt az igény az otthoni töltésre. A GATE Connection elektromos autók töltőállomásának telepítésével foglalkozik, tehát alapvetően úgynevezett niche, avagy „rétegpiacon” dolgozik. Ez azt jelenti, hogy nagyon limitált az a fogyasztói kör, akinek értékesíteni tud, ezért nagyon fontos az, hogy ebben a körben azonban elterjedjen a neve és meg is találják őket. Az emberek online keresnek megoldást a problémájukra, így ezen a felületen kellett nagyot alkotnunk webáruház fejlesztés terén.

A GATE Connection esetében a webáruház fejlesztés és a keresőoptimalizálás feladatát is mi végeztük. Felépítettük a site-ot, UX/UI Design elemeket alkalmaztunk, a szöveget és az oldalakat on-page, illetve off-page SEO-val építettük fel, és gondoskodtunk arról, hogy folyamatos tartalomgyártás is járuljon ehhez, mert ez a Google algoritmusának könnyebbé teszi az oldal rangsorolását és indexelését. Az eredmény az lett, hogy kicsit több mint egy év alatt online piacra vezettük őket, ahol azóta is sikeresen teljesítenek és a Google találati listák élvonalában vannak.

Céges weboldal készítés

Manapság a sikeres céges weboldal készítés komplex feladattá nőtte ki magát: webfejlesztők, vizuális tervezők (UX design) munkái, amelynek ma már nélkülözhetetlen eleme a keresőoptimalizálás (SEO) és a konverzióoptimalizálás (CRO).

Tovább

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést  SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu