A Zahnersatz Dental Group egy olyan fogászati vállalkozás, amely kifejezetten a német piacra terjeszkedett. Évek óta foglalkoztak azzal, hogy német pácienseknek ajánlottak fogászati implantátumokat Magyarországon, ugyanis számukra ez többezer eurós megtakarítást is jelenthet a kezeléstől függően. Az oldaluk egy ideig jól funkcionált, viszont ahogy egyre bővültek, több tartalmat osztottak meg és rengeteg informatív posztot, kezelhetetlenné vált a felület, a Google nem tudta indexelni, eldobálta és hibás backlinkek is mutattak az oldalra, amik vírusosak voltak.

Amikor megkerestek bennünket, a probléma megoldására azt javasoltuk, hogy a vírusok és hibák miatt új webfelületre lesz szükség és új domainre. Ennek megfelelően kezdtünk neki a munkának. Mivel az előző felület a hibás backlinkek miatt futott zátonyra, így prioritást élvezett, hogy az új weboldal esetében a tartalmak megfelelő elrendezése és keresőoptimalizálása mellett egy landinget is létrehozzunk, és megfelelő backlink koncepciót alakítsunk ki. A nemzetközi arculat kialakításával és a cégbemutató oldallal sikeresen elhelyeztük az online piacon az új weboldalt, ami már a Google-ben is megfelelő indexelést kapott.

Céges weboldal készítés

Manapság a sikeres céges weboldal készítés komplex feladattá nőtte ki magát: webfejlesztők, vizuális tervezők (UX design) munkái, amelynek ma már nélkülözhetetlen eleme a keresőoptimalizálás (SEO) és a konverzióoptimalizálás (CRO).

Tovább

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893 marketing@seo-audit.hu

Ha most már Ön is úgy gondolja, hogy sikeresen tudnánk segíteni az online tartalommarketingjének célbajuttatásában, akkor keressen bennünket, elérhetőségeinken és azonnal elkezdhetjük a közös és sikeres együttműködést  SEO-AUDIT•HU módra!

(+36 30) 686 8893

marketing@seo-audit.hu